Nybadad fluff
Min fina fluff är så fin när hon är nybadad och fönad. Om man inte fönar henne blir hon inte lika fluffig, och hon själv älskar fönen och sätter sig mer än gärna under fönen. 

Hon är hos min pappas flickvän nu men senare ska hon till mamma, hon ska få lite lugn och ro med kissen tills helgens slut. Kikki avgudar mamma och belzebub (mammas kisse), så hon kommer må super bra där, dock kommer jag sakna ihjäl mig efter henne. Jag känner mig så dålig när jag lämnat bort hundarna även om jag vet att de kommer till bra människor som de själva gillar och även om de är för att det är personerna som vill ha hundarna. Men de känns liksom fel att lämna bort något som är mitt, meeeen vad ska man göra. De måste ju få lite fritid från mig så de älskar mig mer sen ;) 

Sleepover

Godmorgon! 
Idag är det en jätte fin dag och den har redan börjat. Igår var Alexandra hos mig efter jobbet, vi åt och kollade på film. Hon sov över och så vaknade vi vid halv nio, gick ut och gick med Kikki och sedan åt vi en lång frukost.

Alex drog vidare till sitt jobb och jag har tvätt tid, har rensat bland massor med papper och ska snart lägga över tvätten till tork. Efter det ska jag bada Kikster och duscha mig själv. Sedan ska vi iväg, hem till mamma och klippa klorna på min tiger och sedan ska hon hem till pappas flickvän och gosa och gå på promenader. 

Här bjuder jag på en bild på mig och Alex från vår student, hon är en väldigt bra pingla. 


V.23 (22+0)
Så här ser magen ut i v.23. Är på väg till jobbet nu och något som verkligen stör mig så fort jag kollar mig i spegeln är mina röda pigment som jag fått på näsan, över läppen och vid ögonen. de har något med graviditeten att göra men det är så otroligt fult, nu har jag ändå smink på mig och ändå syns dem. 

Jag hade en tok jobbig natt så nu hoppas jag på en bra dag :) först jobb och sen till Farsta och köpa öronmedel till Hero. 
Hoppas ni får en toppen dag!