Inte inne än

Nä inte har de trappats upp iallafall, det ända är att bebisen åkt ned en hel del och det stramar i hela fiffin. Men så länge jag inte har kraftiga värkar får jag inte komma in. Har varit ute och gått med hundarna i 45min för att få igång det också, men icke. Nu har jag bara ont i magen, den är helt stel och jag vill inte röra på mig längre. Sovit en stund med Hero och Kikki så nu ligger vi alla tre i soffan halv vakna och vill bara att det ska dra igång igen, på riktigt. 


Är det på gång nu?

Godmorgon! 
Det är tisdags morgon och veckan har börjat. För kontorsmänniskor jobbar man bara fyra dagar denna vecka, vilket E skulle ha gjort. Igår började värkar komma klockan 9 på morgonen, kom var 20-25minut hela dagen. Avtog på kvällen. Hade kraftigare värkar imorse men lyckades somna om. Vaknade kvart i åtta och hade värsta värkarna någonsin. Ringde in till förlossningen och dom sa att vi skulle ta det lugnt och äta frukost osv. Nu är värkarna täta men inte lika onda, så vi får väl se om de trappas upp eller om vi åker dit för att kolla hur vi ligger till iallafall. 

Jag håller er uppdaterade, lovar! 


1

Helghelghelg älskade helg

Söndag söndag älskade söndag! 

Helgen har bara sprungit förbi, i fredags gjorde vi ingenting. Igår var vi hos Es mamma och idag har vi varit och shoppat. Köpte nya converse och lite bebiskläder. Kom hem och satt på balkongen, tog ett bad för jag fick ont i magen. Nu har det släppt och vi är på väg mot Rasmus och Emma för att grilla. Jätte skön avslutning på helgen. Får se när lillen i mig vill titta ut! 

Tills dess ligger vi såhär på balkongen och tar vara på solens strålar.