Min nappflaska

Min lilla flicka har varit glad idag! Skrek lite med Emil när hon var själv med honom när jag var och körde bil. (Jag släppte mitt kontrollbehov igen och lämnade Alice helt själv med Emil!) 

Hon har precis ätit sitt sista mål för dagen och kommer somna vilken sekund som helst. Hon har börjat hålla i sina flaskor när hon äter. Annars har det inte hänt så mycket i våra liv, inge mera skratt från hennes sida eller något sådant, bara bättre humör. Var och firade Alices faster igår, men hon var nog mer med sin farbror och farmor än sin faster som fyllde år. Hon trivs som fisken i vatten när hon är med dom och de tar hand om henne så väl. 
Nu ska jag sätta på en film och lugna ner mig, blir ju matt i huvudet av att köra.. Fyfan vad jobbigt det är.

Alice långben

Dessa dagar har varit upp och ner för min lilla skrutt. Tänderna värker och hon är i en tillväxtperiod så ingenting stämmer för henne. Hoppas allt lugnar ner sig, vill ju ha tillbaka min unge som bara skriker när nappflaskan är för långt bort.. Hon är glad emellan åt också, som imorse vid fyra vaknar hon till och vill ha mat, då ser man detta ansikte skina upp efter matning, om man blir lycklig då? Ja jag vill krama ihjäl henne. 

Idag tittade hon på mamma och skrattade som långben, de liksom klucka i hennes skratt, två gånger skratta hon, sen gjorde hon stoneface. Vet inte om hon är säker på varför hon skrattade men jag längtar tills hon ligger och skrattar hela dagarna hon och jag! 

Förlorat mina vänner

Idag sov vi till tjugo i elva!! Det behövdes för både henne och mig. Emil ligger fortfarande och sover eftersom han jobbar ikväll. Mamma är på väg hitåt alldeles strax och vi ska fixa på balkongen när hon kommer. Jag förstår mig inte på tomatplantorna de älskade mig som tusan i början och nu är de inte mina vänner längre! Jag har redan varit ute med hundarna på en lång powerwalk så de ligger och sover i soffan. Nu frukost!