Tidig i säng

Hero är hemma igen och sover redan. Emil har också somnat, Alice har jag precis nattat i hennes babynest så nu ska jag också sova. Skönt att vara i säng tidigt trots att jag fick sova jätte länge inatt. 

Fifty shades of pink

Vi har haft en supermysig dag hos Riitta och Tuomo med Nadja, Marcus och Janne i solsken. Så himla fint och bra väder, Alice trivdes i allas famnar och hoppade runt mellan alla, de alla hade ju saknat henne jätte mycket! 
Alice med sin farbror Marcus. Hon hade en klänning från Nameit som hon har fått från Ine och Kristin. 
 
När vi kom hem igen så bytte vi kläder på henne till något varmare eftersom vi skulle äta middag på motorverkstan, body från H&M köpt på rea och byxor från Åhlens, också köpta på rea. Då blev hon fifty shades of pink. 
 
Nu ska jag lägga mig i sängen bredvid Alice och kolla om de finns en dokumentär om barn som jag vill se. Godnatt allesammans, sov gott.

Pyssel, städning och igen man

Godmorgon! 
Idag är det söndag och jag ska inte gå upp riktigt än med tanke på att klockan bara är 5. Alice har snart somnat så jag kan lägga ner henne igen och sova några timmar till, hon sov 6h utan att vakna, och 8h utan att äta.. Börjar min lilla bli stor? Tänka sig att nu i veckan är hon redan 2månder! När de skulle ta 2månader i min graviditet så var det en evighet! Så detta känns knasigt, galet och helt underbart. 

I helgen har jag varit mestadels med Carro och Tyra, vi har även hunnit rensa garderober och papper samt möblerat om. Har ett rum till och rensa sen är se storstädat efter en dammsugning. Har även hunnit tvätta upp de mesta av kläderna som jag köpte till Alice i förrgår. Väldigt nöjd över mina köp faktiskt, fick med mig sjukt mycket hem och för knappt inga pengar. Tror jag betalade 300kr för 4 bodys, 1 pyjamas och 3 haklappar för dreglande, (de börjar komma riktiga slempussar ibland) 

Jag och Carro har mest ätit tillsammans eftersom våra män inte har varit hemma, och så har vi gjutit händer och fötter. Får se senare hur allt blev eftersom vi gjorde de hos henne så ska jag dit och hämta det idag. Ska försöka göra någon tavla av något slag med hennes ultraljudsbilder i och fotavtryck, men vi får se om jag hittar någon bra ram till det. 
Här är fotavtrycket som vi gjorde i förrgår. Ganska bra blev det ju :)