Nu är nästan allt klart

Idag har varit en fixar dag. Har sorterat alla bebiskläder, tagit ned dom jag inte ska ha till förrådet, tvättat alla kläder, lakan och bebiskläder. Fixat med vagnen och möblerat om i hallen för att få plats med vagnen. Det blev förvånansvärt bra. Jag är helt slut som människa nu och hade varit ännu tröttare om inte Alexandra hade hjälpt mig idag. Hon har fixat och burit det mesta men usch så jobbigt det har varit. 

Nu är allt fixat iallafall, ska fixa med förlossningsväskan imorgon då jag haft riktigt ont i magen nu under kvällen. Mycket sammandragningar med värkar så vi får väl se hur dagen blir imorgon. 
Hundarna kanske är piggare imorgon också, då ska jag nog försöka gå på en promenad med dom. Länge sen jag var ute och gick med dom, de får bara gå med Emil nu för tiden. Dock leker Hero med sin bästis mycket nu. Det är lätt för hundarna att ses och leka av sig och sedan somna i soffan. Som idag har Hero varit helt off hela dagen pga att han lekte med sin bästis igår. 

Nu ska jag ut med hundarna och sedan bädda ned mig i soffan. Får se hur mycket sömn jag får inatt med tanke på min mage och rygg. 

Mina vänner är ändå ganska bra.Jag är tillbaka

En vecka sedan jag bloggade så nu ska vi catcha up lite. 

I måndags var min sista dag som sjuk, eller om det var i tisdags. Men febern försvann på söndagen hur som helst. Har varit rätt död i soffan under denna tid som sjuk. Jag jobbade onsdag, ledig torsdag och jobbade fredag.

Igår var det min babyshower, och wow vilka vänner och familj jag har. Fick hur mycket saker som helst även av folk som inte kunde komma under själva babyshowern och de (Alex, Madde) hade bakat en fin tårta och gjort fina kort. Det var mysigt att träffa alla och bli uppskattad sådär, svårt att hitta tid med alla bara. Jag är fortfarande mållös efter allt jag fick och alla som kom, samt all planering som låg bakom. 

På kvällen så sov Es ena lillasyster hos oss, vi ät lamm med rotfrukter i ugnen och sedan massor med godis och så somna vi alla i soffan. Jag var super nojig över detta med att klockan ställer om sig nu inatt men det jag egentligen skulle vara nojig över var bilen. Bilf*n gick sönder på väg till ett ställe där jag skulle ta bussen ifrån så nu kommer jag komma precis när jag börjar när jag egentligen skulle komma 20minuter innan. 

Mammaklänningen jag hade igår kommer från H&M, fick den av Ellica i 20års present. Henne kan man alltid lita på när de kommer till fina kläder och saker. Min lilla gosloppa.