Babyrum inspo

Är det något jag längtar efter i denna tråkiga lägenhet så är det till en större lägenhet så man kan inreda ett rum åt Alice. Göra så hon får en egen lekhörna och en mysig fluffig säng med en sänghimmel så hon känner sig trygg. Nu är Alice bara 4 veckor och behöver nog inte ett eget rum på ett år eller två, men det tar ju en stund att hitta det boendet man själv har tänkt sig och i sin prisklass. Plus att vi inte riktigt vill köpa något än med tanke på att vi inte vet hur det blir med Es jobb. Es jobb ska öppna i flera städer, bland annat Göteborg och när dom gör det så är E där och anställer folk och startar upp firman med tanke på att hans chefer inte kan åka ned och göra det. Så då går vårt flyttlass i ett år i en annan stad, men vi har ingen som helst aning om de sker i höst eller om tre år. Det är väldigt frustrerande. Jag vill ha mitt egna ställe, inreda rum och tapesera efter vad jag tycker är fint. Nu har vi fula tapeter och ingenting upphängt på väggarna. S p y r på mitt boende just nu, så därför har jag suttit och letat efter inspo till Alice blivande rum.. 


Något sådant här skulle jag kunna tänka mig, fast i babyrosa detaljer istället. Älskar vimplarna, det är ett måste i ett barnrum. Älskar sänghimlen, hade själv en sådan när jag var liten och självklart ska prinsessan ha en sådan också. Jätte fin färg på väggarna, den skulle jag kunna tänka mig men sen var rummet ganska tråkigt dock.

Detta var fint och inspirerande, älskar färgen på väggarna med trädet som är ditmålat. Synd att jag verkligen inte kan måla och synd om min syster pojkvän som är målare.. 

Kaos natt

Ojojoj vad jag fick äta upp att Alice hade sovit så bra på restaurangen, hela natten var hon kaos. hon skrek, ville inte sova, ville inte ha mat, alla sovställningar var fel. Allt var fel. 

Ibland måste man ha sådana nätter också för att uppskatta dom nätterna som hon sover bra på. Hon har även vägrat sova nu under dagen så nu får hon lägga sig i nestet så jag får dammsuga och vila själv. 

Mordagfirande i förväg

Jag hinner knappt vakna innan det är dags att gå och lägga sig. Idag hann jag inte ens städa klart, behöver fortfarnde dammsuga och skura golvet. Hann dock tvätta men imorgon ska jag köra lite tvätt i vår egna tvättmaskin. Hur mycket man än tvättar när man har barn så har man alltid mer att tvätta. 

Efter all städ och tvätt tog jag och E en promenad med Alice i vagnen till en restaurang som ligger precis vid vattnet för att E ville fira morsdag idag istället för på söndag eftersom han ska iväg med jobbet imorgon och på söndag kommer han lägga sig tidigt eftersom han börjar på kvällen. Jätte mysig restaurang hur som helst, otroligt god mat så dit går vi igen och eftersom Alice ville vara vaken nästan hela dagen då jag ville städa så sov hon som en stock hela middagen och hela vägen hem. 
Såhär party var Alle