Fjärde tand & börjat gå

Här har jag bloggat och bloggat varje dag från min telefon och gett er massor med ris och ros, så har det inte funkat att blogga via telefonen. Det var ju... kul. 

Nåväl, nu är det ett tag sedan ni fick uppdatering. Så vad har hänt? Inte mycket alls. Alice har börjat få en fjärde tand, en liten hörntand uppe till höger är påväg, hon har börjat gå, fortfarande super feg men lite lossnar för varje dag som går. Jag har hängt med mina vänner en hel del och så har jag lovat mig själv för sista gången att dra ner på sockret. Det går sådär när alla som kommer har med sig bullar, och jag älskar bullar. Det är ungefär det som har hänt sedan sist. Det är mycket egentligen som händer men jag har börjat märka att minnet sviker så då kommer jag inte ens ihåg hälften av vad jag gör under dagarna! Hemskt, men sant. 
Här har vi en bild på mig, Moa (mamma till super söta Matheus) och lilla Alice!
Var hemma hos henne i fredags, och hennes son är 6veckor gammal och nästan lika lång som Alice - snart 10månader. Ska bli spännande och se hur lång och hur mycket hon väger nästa gång vi är hos BVC. Hon äter som en häst men går upp lika mycket som en myra. 

En jättefin morgon

Detta är varför jag älskar att bo ute på en ö. Det är så fint att gå här och man möter nästintill ingen trafik. Jag har gått en runda vi har många gånger denna vecka, den är på 4km så det känns skönt att komma igång igen med lite träning. Nu är powerwalken klar, tvätten är igång och snart kommer Linn och Moa. Trevlig tisdag!
1

Måndag

Min lilla solstråle!

Måndag, ny vecka, jobbhelg, mamma fyller år och jag har fullbokad vecka. Känns bra att tvinga sig iväg och göra saker då jag varit ganska deppig på senaste. Vi startar veckan med att hänga med Jaqueline som är på väg hit, kunde inte vara gladare än att just träffa henne. Promenad, lunch och så ska hon få leka med Alice såmedan jag fixar här hemma. Ja jag har alltid något att fixa här hemma och jag städar ständigt känns det som! 
2