Ingenting var på sin plats

 Godmorgon! 
Idag är det onsdag fast det känns som torsdag, Emil kom aldrig iväg till jobbet utan tar ut en kompdag idag så han ligger fortfarande och sover. Jag och Alice har ätit frukost och nu leker Alice med allt förutom hennes leksaker, och jag fördriver tiden framför tvn innan jag måste ställa mig och diska när Emil vaknar. 
Igår gick jag och la mig med gott samvete trots att blöjor låg på vardagsrumsbordet och disken var kvar på matbordet och leksaker var absolut inte i leksakslådan. Hoppas ni får en fin lill lördag.

#tb 1år

För ett år sen satt jag i soffan, hemkommen från ett barnmorskebesök som var helt bra och normalt i sin ordning. Vovvarna vilade längst mina ben som vanligt och i sin ordning. Har världens bästa lilla tjej att komma hem till nu, men ingenting är så fint som att komma hem till ett par hundar som är så överlycklig över att se dig, om du så har varit borta dagar eller ute med soporna i 5minuter. Kärleken av djur är oslagbar, kärleken av våra djur var oslagbara. Vila fortfarande i frid mina bästa vänner. 

En trött söndag

Vilket härligt väder! Vilken härlig dag! 

Jag och Emil har hunnit rätt mycket fastän klockan är 14. Vi har diskat undan från igår då min mamma och syster var hos oss. Vi åt thaimat som Emils mamma hade gjort till oss och så köpte Denice med sig bullar som vi åt till efterrätt. Jag och Emil har även varit ute och gått en promenad när Alice ändå skulle sova middag, så hon fick göra det i vagnen, vi lämnade inte henne hemma alltså så länge vi var ute. 

Nu spelar Emil poker och Alice river ner filmer och tidningar, jag får dricka mitt kaffe ifred så jag är nöjd över det lilla. Tvätt nummer tre är i tvättmaskinen och jag ska byta lakan också sen är jag klar med dagens måsten. Men ska nog powernapa med Alice sen när hon ska sova igen. 
En påklädd Alice. Tolv minus ute! Helt galet kallt