Slutet gott, allting gott.

Nu har absolut sista avsnittet av unga föräldrar kommit ut. Slutet på säsong 3 och jag är så glad över chansen att vara med. Vi kastade oss in i något och trodde att vi bara skulle visas då och då, vi la ingen vikt i det. Men nu har vi varit med alla avsnitt utom ett och vi är mer än förvånade. All den positiva responsen vi har fått betyder så mycket. Tack tack tack!! Vad borde vi ha visat mer av? Vad ville ni mer se? Är ni nöjda över denna säsong? 
5
Hanna

Ni har varit så underbara att följa! Vet ni huruvida ni ska medverka i kommande säsong? Håller tummarna för det! Om inte har du iafl en trogen läsare för att stanna på bloggen! :) kram!

Svar: åh tack så mycket!! ska försöka uppdatera så mycket som möjligt så fort jag inte jobbar! blir lite mindre uppdateringar då :)
vi vet tyvärr inte hur nästa säsong ser ut än :) det beror på castingen som sker nu!! :)
Elin Lindqvist

Maja

Ni har varit underbara att följa och ni är min favorit familj i unga föräldrar 💕

Svar: vad roligt att du tycker det!! kram!
Elin Lindqvist

Elin

Ni har varit min favoritfamilj! Fokus har legat på Alice hela tiden vilket jag tycker varit super. Hoppas verkligen ni är med i nästa säsong, ni verkar vara en jättefin familj. Kram!

Svar: Ja det är Alices det handlar om för våran del så jätte kul att du upplever att fokus är på henne. kram!! och tack för fina orden <3
Elin Lindqvist

Elin S

Har varit skitkul att följa er, ni blev typ direkt favoriterna 😊 så håller tummarna för att vi får se och höra mer av er!
Ha en fin dag!

Svar: åh tack för de fina orden! ja vi får hålla tummarna! kram :)
Elin Lindqvist

Anonym

Hoppas så på att ni är med i nästa säsong! Mysigaste familjen! 😍
Kram från finland

Svar: Åh vi får se vad som händer! Tack så mycket ❤ kramar!!
Elin Lindqvist