Varför är jag off på bloggen för?

Jag har varit otroligt off på bloggen då jag:
1. Har haft så svårt och hålla tyst om unga föräldrar. Jag och hemligheter funkar liksom inte, vi går sjukt dåligt ihop och jag är helt kass på att dra osanningar, så då är det bättre att vara tyst än att försäga sig. 
2. Haft fullt upp med Alices inskolning på förskolan. Mer om det nu. 
3. Jag hatar min bloggs design men jag står ut tills jag vet hur man ska göra. 

Om förskolan - Alice avgudar förskolan och har så roligt där. Hon leker med alla i gruppen men mest de äldre barnen, däremot är hon helt slut när hon kommer hem. Hade planerat att hänga med vänner efter Alice förskola men det blir på tok för mycket för henne så jag struntar i det. Idag skippade hon vilan dessutom så vi åkte hem 20 minuter tidigare än tänkt. Jag anpassar alltså dessa dagar efter Alice. Väldigt nöjd över förskolan och jag hade aldrig kunnat känna mig mer trygg känns det som!

Nu ikväll somnade Emil vid 19 tiden, han är inte vad att jobba och det tar mycket på han att börja jobba kl. 4 på morgonen. Alice somnade som en stock till halv åtta hos mig och jag plockade fram godisskålen och isvatten. Kollade idol och nu drar jag bara ut på tiden innan jag ska ta tag i disken och sedan somna tätt intill Emil. Vill bara att det ska bli dag så Alice får ha sådär super roligt på förskolan igen. Imorgon kl. 19 så är vi live på unga föräldrars facebook sida också! 
Den här bilden fick Emil till sig när hon vägrade sova på förskolan. Hon har helt enkelt för roligt. 
3
Iza

Vart är din jacka ifrån som du har i UF när ni besöker nöjesparken under er semester?;)

Emma

Det är såå roligt att följa er! Både på tv och här, så hoppas du bloggar vidare ☺️ Jag hoppas verkligen bloggarna överlever nu när Instagram tar över mer och mer, men vet själv vilken tid det tar. Så förstår självklart ☺️ Ni är iaf en jättefin liten familj och Alice är verkligen super söt 💕 Kramar från mig och mina tre små (min Collin är född dec 14 och älskar att titta på "Unga föräldrar" och alla småttisar 😄)

Petra

Kan du inte börja blogga igen ?Saknar läsa din blogg

Svar: Kanske kommer senare när jag inte har lika mycket att göra! :)
Elin Lindqvist