Fjärde tand & börjat gå

Här har jag bloggat och bloggat varje dag från min telefon och gett er massor med ris och ros, så har det inte funkat att blogga via telefonen. Det var ju... kul. 

Nåväl, nu är det ett tag sedan ni fick uppdatering. Så vad har hänt? Inte mycket alls. Alice har börjat få en fjärde tand, en liten hörntand uppe till höger är påväg, hon har börjat gå, fortfarande super feg men lite lossnar för varje dag som går. Jag har hängt med mina vänner en hel del och så har jag lovat mig själv för sista gången att dra ner på sockret. Det går sådär när alla som kommer har med sig bullar, och jag älskar bullar. Det är ungefär det som har hänt sedan sist. Det är mycket egentligen som händer men jag har börjat märka att minnet sviker så då kommer jag inte ens ihåg hälften av vad jag gör under dagarna! Hemskt, men sant. 
Här har vi en bild på mig, Moa (mamma till super söta Matheus) och lilla Alice!
Var hemma hos henne i fredags, och hennes son är 6veckor gammal och nästan lika lång som Alice - snart 10månader. Ska bli spännande och se hur lång och hur mycket hon väger nästa gång vi är hos BVC. Hon äter som en häst men går upp lika mycket som en myra.