spontanitet

Efter kursen idag så ringde Emil och sa att han var påväg till stan för att han tänkte att vi kunde göra något. Så vi möttes upp på KÄK hornstull och åt hamburgare och sedan åkte vi till sickla och shoppa lite gummistövlar, ballerina och sandaler. Emil handlade även fiskesaker så när vi kom hem så gick vi och fiska. Nu har Alice precis däckat och jag ska borsta tänderna och checka ut för idag. Vilken perfekt dag det här var!! Fler såna här dagar tack:) 


Spontanitet överlag är något som har blivit sjukt jobbigt för mig och Emil sedan vi fick barn men det handlar inte om att vi har barn utan att vi är så otroligt idélösa. Vi har ingen problem med att ta med Alice oftast men just att komma på vad man ska göra är extremt påfrestande i vissa lägen och ett av våra senaste tjafs handlade just om att vi aldrig kommer på VAD vi ska göra som familj. Något vi fortfarande jobbar på!
1
L

Kolla om det finns något lekland i närheten! Det brukar vara en höjdare för både barn och vuxna, trots att dom bara är kring året dom små. Åk till ett badhus eller börja på någon form av bebisgympa/familjegympa... Öppna förskolan finns ju också.
Om man inte vill spendera pengar kan man bara ta en sväng runt i nya kvarter i stan och upptäcka nya platser. Hoppas ni kommer på något bra :)

Svar: det mesta av det där har vi redan tänkt på och egentligen behöver inte allt vara anpassat till Alice när vi ska göra något. men dessa tips ska jag definitivt spara så får vi checka av sak för sak! så roligt att få ny inspiration:) trevlig dag!
Elin Lindqvist