Ska köpa mina egna jävla blommor

Grattis på morsdag alla underbara, starka och fantastiska mammor! Tänk vilket underverk ni gör med era barn varje dag. Fortsätt kämpa och ge aldrig upp på era krabater! 

Eftersom jag försökte sitta uppe och vänta på Emil dum som jag är så resulterade det i 4h sömn. Det hade på något sett varit skönare att hämta honom då jag hade fått hem han så mycket tidigare och hade sluppit varit vaken till kl. 3. Nu hann jag inte se han ändå så det var så onödigt att jag inte gick och la mig så jag fick sova ordentligt! Läxa lärd. 

Eftersom Emil ligger och sover i extra rummet (Alice rum) så tänkte jag ta ut Alice till parken eftersom det inte regnar. Och sedan tänkte jag springa förbi blomsterhandeln och köpa min egna jävla blomma för Emil lär ju inte orka gå dit idag, haha. Jag får helt enkelt tjata på att få något senare i veckan :) 
Men jag ångrar så grovt att jag var vaken så sent inatt, förstörde verkligen hela min söndag och jag är helt sänkt. Får bara göra det bästa av situationen! 
Så fort kameran åker fram så gör hon såhär? Haha knäppa unge! Fruktsallad och macka till frukost idag!

Ska jag vara själv med Alice?

Ikväll har det bara varit jag och Alice hemma då Emil är ute med hans jobbarkompisar. Det var så länge sen det bara var jag och Alice ensamma så jag tar vara på varenda sekund av detta tills Emil kommer hem. Jag och Alice gick till Ica och köpte jordgubbar, blåbär, passionsfrukt, kiwi, banan och choklad till mamman! Vi gjorde även kycklingsallad då Alice fick allt förutom sallad. Under tiden jag väntade på att Emil skulle ringa och be mig hämta honom så städade jag hela hemmet, det jag har kvar nu är att diska! Känns som att en sten har lättat från mitt bröst. 

Alice ville absolut inte lägga sig i sin säng så nu ligger hon mot mitt bröst och somnar in för andra gången. Snart ska hon få gå över till sin säng så jag kan gå och lägga mig jag med, Emil lär ju trilla in någon gång också! 
Hur gör ni när er partner är borta? Är det skönt för er eller lider ni hela tiden? Tror ni förstår hur lite jag lider när Emil är borta, han får gärna vara ute oftare för min del! 

5 ointressanta saker om mig.

1. Jobb - jag har jobbat på mitt jobb som jag har nu sedan november 2013! Alltså sedan jag var 18år. Innan jobbade jag natt på McDonalds i Slussen (alla i Stockholm besöker den donken påväg hem från krogen). Det var... Spännande!

2. Förhållande - jag är "ragatan" i vårat förhållande. Jag är den bittra som surar för allt exakt hela tiden. Det sorgliga i detta är att jag vet om det hela tiden men jag gör ingenting åt det? Sjukt korkat! Men när jag inte är den bittra utan när jag blir den roliga Elin så är jag SJUKT rolig. Antar att Emil bara är min slagpåse och så har det alltid varit. 

3. Barn - innan jag och Emil blev gravida så skulle jag aldrig kunnat tänka mig att skaffa barn före 25år! Jag skulle absolut ha en karriär innan jag skaffade barn. Men sen när vi blev gravida så räckte det med att jag hade fast anställning. 

4. Fritidsintressen - under hela min barndom har jag dansat. Vet inte om det är roligt att tänka på eller om det är pinsamt men för fem & fyra år sedan dansade jag även bakom Sean banan. Jag hade så roligt på scenen och har fått så mycket minnen för livet. Även väldigt bra vänner har man träffat! 
Efter ett gig för childhood på Gröna Lund. Ser ni mig? 

5. Fester - jag dricker absolut inte alkohol ofta nu, jag har festat en gång sedan Alice kom. Men när jag var liten, alltså typ 14-17år (alltså precis innan jag mötte Emil) så festade jag varje fredag & lördag. Drack ständigt och la ner hur mycket som helst på alkohol. Men när jag träffade Emil så började jag tycka att det inte var lika roligt längre och mina intressen förändrades. 
1